Generic Aladdin Active Waterfles - Kunststof - 800 ml - Rood

21,99
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Rood

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Generic Aladdin Active Waterfles - Kunststof - 800 ml - Rood

"* Kunststof antilekbeker
* met twist dial
* Vaatwasbestendig
* BPA vrij

Deze rode antilekbeker heeft een Twist Dial om je dagelijkse inname aan water te kunnen volgen. Door middel van een draagkoord is de beker makkelijk mee te nemen.
Met één simpele druk-beweging kun je uit de beker drinken zonder deze eerst open te hoeven draaien. Wanneer je de knop weer indrukt, wordt deze weer lekvrij afgesloten. Voor de actieve consument is deze beker ideaal voor onderweg. De beker heeft een inhoud van 800 ml.

Het merk Aladdin biedt jou een breed assortiment huishoudelijke producten van de beste kwaliteit. Of het nu gaat om het warm houden van je koffie of het meenemen van je lunch, Aladdin heeft hiervoor verschillende praktische oplossingen. Het merk kenmerkt zich door het gebruik van verschillende aansprekende kleuren. Zo zorgt het merk ervoor dat je jouw eigen lunchbox of thermoskan niet uit het oog zal verliezen. De producten van Aladdin zorgen er stuk voor stuk voor dat je eigen meegebrachte lunch en drinken vers en heerlijk van smaak blijven. Omdat de producten in verschillende maten en vormen verkrijgbaar zijn, vind je binnen het assortiment altijd een perfect product voor jou. Of je nu een grote lunchbox nodig hebt voor je zware lunch, of maar een paar boterhammen meeneemt, jij kiest jouw ideale product om mee op pad te nemen."

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: