Grijze Esbit TC4-TI Campingservies en keukenuitrusting met silicone manchet 3-delig grijs

34,95 31,46
4 Prijzen, De beste prijs bij Bergfreunde NL


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs

Over Grijze Esbit TC4-TI Campingservies en keukenuitrusting met silicone manchet 3-delig grijs

Deze Esbit camping bestek set is een stijlvol vormgegeven set bestaande uit een mes, vork en lepel. De lepel is extra diep gemaakt voor het eten van soep. Gemaakt van ultralicht en sterk titanium waardoor je bijna niet merkt dat je het bij je hebt.

  • Deze Esbit camping bestek set bestaat uit een extra diepe lepel (voor soep), mes en vork en is ideaal om als backpacker altijd mee te nemen.
  • Het Esbit camping bestek is gemaakt van topkwaliteit titanium en daardoor ultralicht maar toch erg stevig en sterk.
  • Na gebruik stapel je het camping bestek op elkaar waarna je het in de siliconen sleeve kunt schuiven. Zo neemt het zo min mogelijk ruimte in.
  • Door het titanium materiaal is het Esbit camping bestek ultralicht en dus geen last om mee te nemen. De set weegt slechts 42 gram.
  • Al sinds 1936 is Esbit een bekende naam in het outdoor-segment en maakt zij producten om elk outdoor avontuur makkelijker te maken. Made to Survive.
Het bestek uit de Esbit set heeft handige inkepingen om gewicht te besparen en tegelijk zorgen ze voor goede grip. Handig als je natte of koude handen hebt. De set weegt slechts 42 gram waardoor het geen last is om mee te nemen. Het camping bestek stapel je na het eten op en schuif je handig in de praktische siliconen houder zodat je het makkelijk kunt opbergen als je onderweg bent. Garantie Alle Esbit producten zijn voorzien van een beperkte levenslange garantie, wat wil zeggen dat defecten in het materiaal en productiefouten onder de garantie vallen, zolang er sprake is van normaal dagelijks gebruik. Bij handmatige bewerking van je Esbit-product vervalt deze garantie. Het merk Al sinds 1936 is Esbit een bekende naam in het Outdoor-segment. Het bedrijf ontstond in Hamburg na het ontwerpen van een kookstel voor in de buitenlucht en het creëren van een brandstof die niet vloeibaar en dus gemakkelijk mee te nemen is. Sinds dat moment is het bedrijf en daarmee het productenportfolio flink gegroeid. Allemaal vanuit de gedachte om zoveel mogelijk volwaardige outdoor-producten te vervaardigen, waar de consument écht op kan vertrouwen.

Materiaal:
Edelstaal,  Kunststof,  RVS
Voorraad: