Esbit - CS585ST Dry Fuel Cooking Set - Drogebrandstofkookstel maat 585 ml

37,95 36,05
5 Prijzen, De beste prijs bij Bergfreunde NL


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zilver

Over Esbit - CS585ST Dry Fuel Cooking Set - Drogebrandstofkookstel maat 585 ml

Wil je weinig gewicht bij je, maar toch overal water kunnen koken of eten kunnen opwarmen? Dan is de Esbit outdoor kookset het antwoord. Weegt slechts 287 gram, is makkelijk mee te nemen en werkt op de bekende Esbit blokjes.

  • De Esbit outdoor kookset 585ml is perfect voor korte trips. Snel water koken of eten en drinken opwarmen. Werkt op Esbit Solid Fuel.
  • De Esbit kookpot is gemaakt van RVS, de brander van geanodiseerd aluminium. Hierdoor is het aluminium slijt- en roestbestendig is.
  • De Esbit outdoor kookset bestaat uit een brander en kookpot met deksel. Zowel de deksel als de kookpot hebben een uitklapbaar handvat.
  • De Esbit kookset werkt op de bekende Solid Fuel tabletten van Esbit.
  • Na gebruik berg je de brander op in de pot en stop je de gehele outdoor kookset in de meegeleverde mesh opbergtas. Klaar om weer op pad te gaan.
De originele kookset voor de Solid Fuel inspireerde Esbit tot het maken van deze kookset. De tijd was rijp voor een nieuwe kookset voor de Solid Fuel blokjes, een outdoor kookset met pan die weinig ruimte inneemt en op en top gebruiksvriendelijk is. Met een inhoud van 585ml bereid je een kleine maaltijd voor jezelf of kook je water om bijvoorbeeld koffie of thee mee te maken. De outdoor kookset bestaat uit een kleine brander en een kookpot met deksel. Zowel de kookpot als deksel hebben een uitklapbaar handvat, waardoor bij de set bij het opbergen nog minder ruimte inneemt. Daarbij past de Esbit brander in de kookpot die je op haar beurt weer in de mesh opbergtas stopt. Zo wordt de ruimte optimaal benut en neem je de kookset makkelijk mee. De kookpot is gemaakt van hoge kwaliteit roestvrij staal en de brander van ultralicht en slijtvast geanodiseerd aluminium. Garantie Alle Esbit producten zijn voorzien van een beperkte levenslange garantie, wat wil zeggen dat defecten in het materiaal en productiefouten onder de garantie vallen, zolang er sprake is van normaal dagelijks gebruik. Bij handmatige bewerking van je Esbit-product vervalt deze garantie. Het merk Al sinds 1936 is Esbit een bekende naam in het Outdoor-segment. Het bedrijf ontstond in Hamburg na het ontwerpen van een kookstel voor in de buitenlucht en het creëren van een brandstof die niet vloeibaar en dus gemakkelijk mee te nemen is. Sinds dat moment is het bedrijf en daarmee het productenportfolio flink gegroeid. Allemaal vanuit de gedachte om zoveel mogelijk volwaardige outdoor-producten te vervaardigen, waar de consument écht op kan vertrouwen.

Maat:
585 ml,  Ml
Materiaal:
Edelstaal,  RVS
Voorraad: