Zwarte Petromax CampMaid Charcoal Tray Pro-FT

28,95 21,71
2 Prijzen, De beste prijs bij Bergfreunde NL


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Over Zwarte Petromax CampMaid Charcoal Tray Pro-FT

Petromax CampMaid Charcoal Tray Pro-FTSpecificaties:

  • Diameter: 23,5 cm
  • Gewicht: 1000 gram
  • Inhoud: 1x kolenhouder (Charcoal tray)
CampMaid: Het Amerikaanse merk CampMaid heeft een unieke deksel lifter voor Dutch Ovens ontwikkeld. Extreem gemakkelijk, uitbreidbaar met handige accessoires en onmisbaar voor de buitenkeuken! In samenwerking met Petromax zijn de CampMaid producten nu ook in Nederland verkrijgbaar! CampMaid Charcoal Tray Pro-FT: Met deze extra accessoire voor je Campmaid Pro-FT lid lifter tover je deze om tot een barbecue. De kolen en briketten houder klemt zich vast op de lid lifter en vormt zo een warmtebron waarop je kunt barbecuen. Ook kun je een omgekeerd deksel van je dutch oven erboven zetten, zodat je een bakplaat hebt. In combinatie met een omgekeerde dutch oven kun je er ook een rookoven van maken.

De kolenhouder is geschikt voor 14-18 briketten en past qua formaat in een 6QT of grotere dutch oven. Bestel ook de Grilling Grate mee als je hem als barbecue wilt gebruiken!

Let op: de foto's tonen de set zoals deze compleet in gebruik is. Je besteld met dit artikel enkel de kolenhouder. De Lid lifter en Grill Grate zijn los leverbaar. In onderstaande video zie je precies hoe de producten van Petromax CampMaid werken:

Petromax: Petromax is gespecialiseerd in vuur, licht, grillen, outdoor cooking, bushcraft en survival! Kwaliteit en innovatie zijn twee kernwaarden die zij terug laten komen in hun producten. Met innovatieve ideeën proberen zij het gat tussen thuis en buiten koken te verkleinen. Dit doen zij dan ook erg succesvol. Producten met een hoge kwaliteit en mooi design! Petromax omschrijft zichzelf als bedrijf met 3 woorden: Passie, Kwaliteit en Traditie; Passie, hun grote motivatie zijn de ervaringen die klanten met Petromax delen, zij doen dan ook hun uiterste best om te blijven ontwikkelen en bij te dragen aan de ervaringen van de gebruikers. Kwaliteit, ze gebruiken alleen de beste materialen om zo aan hun eigen kwaliteitseisen te voldoen; een goed product is bestendig tegen slijtage, robuust en duurzaam! Traditie, al meer dan 100 jaar bestaat het bedrijf Petromax. Dat betekend enorm veel ervaring!

Maat:
23,  5-cm,  O
Materiaal:
Gietijzer
Voorraad: