Zwarte Ledlenser MH10 - Hoofdlamp - Oplaadbaar - 600 lumen - focusseerbaar

90,70
De beste prijs bij Bergzeit


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
2 tot 4 werkdagen
Retour binnen 100 dagen gratis retourzending
Bezorgd door DHL, UPS

Over Zwarte Ledlenser MH10 - Hoofdlamp - Oplaadbaar - 600 lumen - focusseerbaar

Ledlenser MH10

De Ledlenser MH10 is een oplaadbare hoofdlamp en met zijn 158 gram de lichtste in zijn klasse. De ideale hoofdlamp voor tijdens de jacht of een vis- of kampeertrip. Met een lichtopbrengst van 600 Lumen, een brandduur tot wel 120 uur (op de laagste stand) en een reikwijdte tot 160 meter is de MH10 de ideale outdoor hoofdlamp.
Gemakkelijk op te laden via de micro USB kable en via USB 3.0 poort zelfs supersnel.
De MH10 heeft een eenvoudige bediening met één schakelaar voor drie lichtstanden Power, Mid Power en Low Power. De volgorde van deze lichstanden zijn met behulp van de schakelaar eenvoudig in te stellen.
Je kunt de MH10 in twee programma's gebruiken; Constant current voor een continu hoge lichtopbrengst met een kortere brandduur of Energy Saving voor een langere brandduur met een aflopende lichtsterkte. Nog een handige feature is de Transport Lock, hiermee kun je de schakelaar vergrendelen zodat de MH10 niet onbedoeld inschakelt in bv een tas. Het rode licht op de achterzijde van de lamp zorgt ervoor dat je beter zichtbaar bent.
De elastische hoofdband voelt licht en comfortabel op je hoofd. De hoofdband is afneembaar zodat je deze kunt wassen of eventueel kunt vervangen door een nieuwe.
De MH10 wordt zeer compleet geleverd; een USB laadkabel, een nylon tasje en een set kleurenfilters (rood, groen en blauw) zijn inbegrepen.

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: