Coleman Bering 4 Vis-a-Vis tent - Familietent - 4-Persoons - Groen

235,- 199,75
2 Prijzen, De beste prijs bij Toppy.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
GeenKleur

Gratis verzonden
2 tot 4 werkdagen
Retour binnen 90 dagen gratis retourzending

Over Coleman Bering 4 Vis-a-Vis tent - Familietent - 4-Persoons - Groen

De Coleman Bering 4 Vis-a-Vis tent is één van de familie tenten van Coleman. De Bering 4 is een ruime, comfortabele en goed geventileerde 4-persoons tent met twee slaapcabines tegenover elkaar. Deze familie tent is perfect voor een langere kampeer vakantie. Dankzij de stahoogte in het midden van de tent van 205 cm kan iedereen makkelijk bewegen in het leefgedeelte. In de meegeleverde draagtas neem je alle toebehoren makkelijk mee naar de camping.

Kenmerken van de Bering 4 tent
De tent heeft glasvezel tentstokken, tentdoek van polyester en een ruime ingang. De binnententen van de slaapgedeeltes zijn van ademend polyester. Opgezet is de familie tent 230 cm breed en 480 cm lang. Opzetten doe je door de vier tentstokken in de buitentent te steken, houdt de tent omhoog, steek haringen in de grond, haak de binnentent vast en het genieten kan beginnen. Afmetingen meegeleverde draagtas als de tent is opgeborgen zijn 59 x 24 x 26 cm.

Waterkolom en grondzeil
De Bering 4 tent heeft een buitentent met een waterkolom van 3000 mm, getaptete naden, een een apart PE-grondzeil met opstaande randen in het leefgedeelte en een volledig geïntegreerd grondzeil in het slaapgedeelte. Hiermee is de tent goed beschermd tegen eventuele zware regenbuien. De ventilatieopeningen in de tent zorgen voor een goede luchtstroming door de tent, waardoor er minder condensatie zal ontstaan.

Veiligheid
Bijna bij alle tenten van Coleman is de stof van de tent van brandvertragend materiaal gemaakt. Ook bij de Bering 4 tent. Hierdoor zal deze niet op een gevaarlijke en ongecontroleerde manier in brand vliegen. Dankzij de samenstelling van het materiaal zal deze zelfs automatisch worden gedoofd. Ook is de stof behandeld met Coleman's UVGuard™-technologie die bescherming bied tegen UV straling.

De Belangrijskte kenmerken van de Coleman Bering 4 tent op een rij:

  • Tent met twee slaapcabines tegenover elkaar
  • Tentdoek is afgewerkt met getapete naden.
  • Tent inclusief draagtas om de tent mee te nemen
  • Gemaakt van brandvertragende en UV-werende materialen.
  • Waterkolom van 3000 mm en geïntegreerd grondzeil in slaapcabines
  • Glasvezel stokken en polyester tentdoek

Materiaal:
Polyester
Voorraad: