Outroof Deurluifel 200x91cm Aquila - Deurluifels - Deurafdak

379,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
aluminium

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Outroof Deurluifel 200x91cm Aquila - Deurluifels - Deurafdak

Deurluifel 200x91cm Aquila

Deurluifel 200x91cm Aquila is een mooi half rond gevormde deuroverkapping die optimale bescherming biedt tegen neerslag zoals regen, wind, sneeuw ect wat met ons klimaat geen overbodige luxe is. Met een deurluifel heeft u altijd een droge entree in uw woning. Door de tijdloze uitstraling van de deur luifel 200x91cm Aquila past deze nagenoeg bij iedere woning. Meestal worden deurluifels boven de voordeur gehangen, vandaar ook wel de naam deurafdak. Maar door de afmetingen van Deurluifel Aquila met 200x91cm kan deze ook perfect dienen als afdak voor kliko's, fietsen, scooters enz.

Degelijk constructie van Deurluifel 200x91cm Aquila

Door de ondersteuning van zilver metalen gebogen bevestiging beugels ontstaat er een stevig frame waarop de heldere polycarbonaat plaat gemonteerd kan worden. Aan de voorzijde wordt de polycarbonaat plaat verstevigd door een aluminium profiel wat direct als goot dient voor afwatering van het water. De complete Deurluifel 200x91cm Aquila is zeer gemakkelijk schoon te maken en door de gebruikte materialen onderhoudsvrij en weerbestendig.

Monteren van een deuroverkapping zeer eenvoudig!

Voor het monteren van de Deurluifel 200x91cm Aquila hoeft u geen vakman te zijn. Door de makkelijke handleiding en tekening is het voor iedereen mogelijk om een deur overkapping te plaatsen. Alle benodigde materialen worden bij de Deurluifel 200x91cm Aquila meegeleverd.

Kenmerken Deurluifel 200x91cm Aquila:
Afmeting (bxd) 200x91cm
Frame Zilver metaal
Dak: Helder polycarbonaat
Beschermt tegen temperaturen van -40°C tot 120°C
Uv bescherming
Garantie 2 jaar

Belangrijk kies voor kwaliteit deuroverkappingen, deurluifels, deurafdak en voordeurluifels die tegen een storm windvlaag kunnen. Belangrijk herkenning van kwaliteit zijn de metalen frame beugels waarop het polycarbonaat dak is bevestigd.

Deurluifel 200x91cm Aquila kan toegepast worden voor diverse mogelijkheden zoals bij een schuur, tuinhuis, achterdeur, voordeur, garage, terras ect.

Materiaal:
Polycarbonaat
Voorraad: