Gard & Rock Verstelbaar Tussenstuk - Adapter Stuk Aan te sluiten op het Grondanker - Aluminium

34,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Aluminium

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Gard & Rock Verstelbaar Tussenstuk - Adapter Stuk Aan te sluiten op het Grondanker - Aluminium

Word jij de stress van het monteren soms ook moe? Daar hebben ze bij Gard & Rock voortaan een oplossing voor. Hun unieke montagesysteem is namelijk erg breed en makkelijk toepasbaar. Basis voor gebruik is echter wel het bijpassende grondanker, ook te verkrijgen onder de categorie parasolvoet.
Makkelijk in gebruik

Dit product maakt uw stoutste dromen waar, voortaan kunt u uw tuin uitrusten met talloze apparatuur en accessoires, dit zonder extreem moeilijke ingrepen. Het enige wat u hoeft te doen is dit montagesysteem bevestigen op de verankering in de grond. Deze stevige verankering en montage moeten samen de basis vormen voor parasols, tuinhuisjes en verschillende sportsettings. U heeft slechts een beperkte ruimte en kan niet alles tegelijk uitstallen? Geen enkel probleem! In een handomdraai is het systeem opnieuw gedemonteerd en kan u het vrijmaken voor een ander outdoor accessoire.

Voor alle terreinen
Uiteraard biedt dergelijk op elkaar afgesteld systeem meer dan de klassieke voordelen. Deze montageset profiteert mee van de voordelen van het grondanker, geen terrein is voor deze set ontoegankelijk.

Kwalitatief hoogstaand

Voorts bestaat het product uit een aluminium ‘romp’, hieraan wordt een kwalitatief hoogstaande en UV-bestendige plastieken omhulsel aan toegevoegd. Het product bied stevigheid, maar oogt tegelijk allesbehalve zwaar. Dit is de ideale combinatie om op een subtiele manier deel uit te maken van uw buitenomgeving. Tot slot mag ook het langetermijnperspectief niet ontbreken, met dit montage systeem zit u jarenlang goed.

Materiaal:
Metaal
Voorraad: