Sport-Brella - Premiere Strandtent - Windscherm - Tochtscherm - Tochtscherm - Stormparaplu - Zonnescherml - Blauw

91,99
2 Prijzen, De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Sport-Brella - Premiere Strandtent - Windscherm - Tochtscherm - Tochtscherm - Stormparaplu - Zonnescherml - Blauw

De Sport-Brella Premiere is de nieuwste Sport-Brella in het assortiment. Deze multifunctionele strandtent beschermt je tegen alle weersomstandigheden. Zon, regen en wind zijn geen probleem voor deze stevige parasol.

Multifunctioneel
De Sport Brella Premiere neem je overal mee naar toe, hij is perfect voor een recreatieve dag aan het strand of meer waarbij je uit de wind wil zitten. Ook voor toeschouwers aan de zijlijn die liever in de schaduw willen zitten is de parasol ideaal, het doek van de Sport Brella beschermt je tegen zowel UVA als UVB straling.

Inclusief opbergtas en opbergvakken
Ingepakt in de handige opbergtas is hij gemakkelijk mee te nemen met een lengte van 139 cm, een diameter van 7,5 cm en een gewicht van 3,6 kg. Bij gebruik is de Sport Brella is uit te klappen tot een breedte van ruim 240 cm. De bijgevoegde zijschermen zorgen voor een goede windstroom waardoor er geen wind in de parasol komt. Deze zijschermen zijn tevens voorzien van handige opbergvakken voor je spullen. De stevige stalen tentpaal houdt je Sport-Brella goed overeind.

Bij de Sport Brella Premiere van SKLZ worden 8 haringen en 3 scheerlijnen meegeleverd om de parasol goed vast te zetten op iedere ondergrond.

Materiaal:
Polyester
Maat:
XL
Voorraad: