Witte REKE Partytent 3x6m PVC zonder grondframe brandvertragend

484,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte REKE Partytent 3x6m PVC zonder grondframe brandvertragend

Specificaties:

  • Afmeting (B)4m x (L)8m x (H)2,80m
  • Inclusief: alle buizen, alle zeilen, elastieken met ballen, koppelstukken, haringen en scheerlijnen,
  • Kleur: wit dak en witte zeilen,
  • Materiaal: gegalvaniseerde buizen van Ø 38mm (1,2mm dik), koppelstukken van Ø42mm (1,5mm dik), de zeilen zijn 550 gram per m². Waterdicht, brandvertragend dik vrachtwagenzeil, rondom 30 centimeter langere wanden tegen de tocht!
  • Deze professionele partytent wordt als volgt opgesteld: De buizen zijn genummerd, wat de opbouw erg makkelijk maakt. Het dakzeil wordt door middel van elastieken met ballen aan de buizen bevestigd. De zijwanden worden door middel van elastieken met ballen én klittenband aan de buizen bevestigd. Wanneer je de tent met grondframe besteld worden de wanden met ritssluiting aan elkaar gemaakt.


Beschrijving:
Deze professionele partytent is uitermate geschikt om langere tijd op te laten staan. Deze partytent is brandvertragend wat deze tent geschikt maakt voor evenementen en festivals. De koppelstukken bevestig je met vleugelbouten, de zijwanden bevestig je met elastieken met bal aan de buizen en met ritsen aan elkaar. De zijwanden kun je individueel bevestigen waardoor je zelf kan bepalen waar je een extra opening wenst te maken.