Roze Distrilink Ergopouch Baby Slaapzak Converteerbaar Naar Slaapzak Met Benen - Tog 1.0 (Roos, 2-4y)

85,49
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Leaves Spring Spring Leaves

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Roze Distrilink Ergopouch Baby Slaapzak Converteerbaar Naar Slaapzak Met Benen - Tog 1.0 (Roos, 2-4y)

Over ergoPouch Slaapzak Baby TOG SleepSuitUniek in hun soort zijn de ergoPouch slaappakken. Je kan deze zowel als slaappak of als slaapzak gebruiken. Ideaal voor de kindjes die niet graag opgesloten zitten in een slaapzak. Daarnaast zijn de voetjes voorzien van een antislip laag, zodat je kindje niet uitschuift op zijn of haar avontuurlijke uitstapjes. Door de slimme rits kan je meteen de beentje tevoorschijn toveren en is het slaappak ook makkelijk te gebruiken in de kinderwagen, wieg of autostoel. Het slaappak van ergoPouch is heel erg aan te raden voor kindjes die met hun armpjes wagenwijd open slapen, graag op pad zijn of kleine stampertjes die in karate doen in hun slaap en dit tot 4 jaar oud.

Waarom TOG waarden?

De meest ideale temperatuur voor je kinderkamer is tussen 16°C en 20°C. Om ervoor te zorgen dat je kindje niet oververhit geraakt wanneer het ingeduffeld ligt te slapen, werken we met TOG waarden. Deze waarden geven aan welke de meest geschikte slaapzak is voor welke temperatuur. Op die manier kan je overbodige dekentje weglaten en dat maakt de nachtrust van de kindje weer een pak veiliger.

Productkenmerken ergoPouch Baby Slaappak

  • TOG 3.5: 14°C - 21°C
  • Met mouwen
  • 2in1 systeem: makkelijk om te vormen van slaappak naar slaapzak
  • Antislip voetjes voor meer stabiliteit
  • Voorzie voor stretch voor nog meer comfort
  • Gemaakt uit 100% organische katoen
  • Handwas en niet drogen in de droogkast
  • Zachtjes strijken toegestaan
Over ergoPouch

ergoPouch maakt ergonomisch ontworpen slaapzakken van natuurlijke vezels en slaapoplossingen voor baby's en kinderen die TOG-gewaardeerd zijn voor warmte. Slaap (of het gebrek daaraan) in de eerste vijf jaar is moeilijk en vol uitdagingen. Ons assortiment varieert van pasgeboren baby's tot kinderen van 6 jaar oud, en is ontworpen om het giswerk weg te nemen bij het veilig aankleden van uw kind om te gaan slapen, ongeacht de temperatuur.

Materiaal:
Biologisch katoen,  Katoen
Voorraad: