ISI MINI - Slaapzak - zacht geel - 90cm

16,50
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Geel Zacht Geel zacht

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over ISI MINI - Slaapzak - zacht geel - 90cm

De ISI Mini zomer slaapzak is erg comfortabel voor je kindje.
- Lengte slaapzak: 90cm
- Zonder mouwen
- Product is zachtgeel gestreept met sterrenprint
- Rits gaat dicht vanaf boven naar onder.

Van deze serie is ook een boxkleed beschikbaar via EANcode: 7434051895484 die via onze website als via bol.com leverbaar is.

Kenmerken ISI Mini Babyslaapzak:
• Zowel de buiten- als binnenzijde is van 100% katoen

Veiligheidstips van VeiligheidNL:
• In een babyslaapzak kan je kindje niet onder de dekens kruipen, de kans op warmtestuwing en adembelemmering (en dus ook de kans op wiegendood) wordt beperkt. Daarnaast maakt een babyslaapzak het moeilijker om te draaien, je kind kan moeilijker uit bed klimmen en kan zich niet blootwoelen.
• Zorg ervoor dat de babyslaapzak sluit met een rits, niet met knopen. De sluiting van de rits zit ook liever niet bij de hals, maar ter hoogte van de onderbeentjes. Dit voorkomt dat de grootte van de halsopening kan variëren en je kind de sluiting makkelijk kan openen.
• Koop altijd een goed passende babyslaapzak, de armsgaten mogen niet te groot zijn zodat je kindje niet in de babyslaapzak kan kruipen.
• Het stiksel moet van katoen zijn. Nylon stiksel kan, als het loslaat, de vingers van je kind afknellen.
• Bij het gebruik van een gewatteerde slaapzak is ander beddengoed veelal overbodig. Je kunt een dunne babyslaapzak met een lakentje of dunne deken gebruiken, mits je deze stevig en kort opmaakt.
• Gebruik nooit een slaapzakriem om je kind vast te leggen. Steek ook geen riem of iets vergelijkbaars door de armsgaten van een slaapzakje.

Materiaal:
Katoen
Voorraad: