Roze Sebra - Slaapzak voor baby Farm girl 70cm

37,18 9,99
De beste prijs bij DGM Outlet


Merk:
Categorieën:
Kleur:
biologisch gecertificeerd GOTS GOTS-gecertificeerd biologisch katoen

Over Roze Sebra - Slaapzak voor baby Farm girl 70cm

Sebra slaapzak Farm Girl - 70 cm Een mooie effen slaapzak vna het Deense design merk Sebra. Omdat de slaapzak is gemaakt van biologisch katoen is deze heerlijk zacht en helemaal veilig voor je kindje om lekker in te slapen. De Sebra slaapzak is 70cm lang en daarmee geschikt voor kindjes van ongeveer 0-6 maanden. Een extra handigheidje bij deze slaapzak is dat er gaten inzitten die geschikt zijn voor een 3-puntsgordel, dit maakt dat je kindje met de slaapzak aan in de autostoel vastgeklikt kan worden. Handig voor als je kindje ergens lekker ligt te slapen en het overgepakt moet worden in de auto! Een slaapzak is een veilige manier om je kindje te laten slapen en is een vertrouwd onderdeel van een vast slaapritueel Je kunt ervoor kiezen om je baby vanaf de geboorte in een slaapzak te laten slapen. Maar een bewegelijk kind dat je 's ochtends ondersteboven in bed aantreft of dat zichzelf steeds blootwoelt of juist onder de dekens schuift kan ook een reden zijn om te beginnen met het aantrekken van een slaapzak.
Een slaapzak is een veilige manier om je baby te laten slapen; je baby kan niet meer onder de dekens kruipen, ineens zonder dekens komen te liggen of met de voetjes klem komen te zitten tussen de spijlen van een ledikant. Daarnaast is een fijn bijkomend voordeel dat het aantrekken van de slaapzak al snel onderdeel zal uit gaan maken van het slaapritueel van je kindje. Het aantrekken van een slaapzak betekent bedtijd en dat leert je kindje zo al snel! Het kan ook fijn zijn als je ergens anders naartoe gaat en je baby zo iets vertrouwds heeft om toch lekker in slaap te kunnen vallen. De juiste maat slaapzak kiezen Het is belangrijk dat een slaapzak goed past. Er moet bij de hals- en armopeningen niet teveel ruimte over zijn want dan zou je baby de armpjes in de slaapzak kunnen steken en zo helemaal in de slaapzak verdwijnen. Ook is het fijn als er bij de voeten voldoende ruimte over is om lekker te kunnen trappelen. Globaal kunnen de volgende maten aangehouden worden:

  • 0-6 maanden (vanaf 4 kilo): 68-70cm
  • 6-18 maanden (vanaf 8 kilo): 86-90cm
  • 18+ maanden (vanaf 11 kilo): 110cm
Deze Farm Girl slaapzak van Sebra is 70cm lang en daarmee geschikt voor kindjes van 0-6 maanden, de slaapzak is er ook in een maat groter; 92 cm en daarmee geschikt voor kindjes van 6-24 maanden. De slaapzak is er ook in de Farm Boy variant. Sebra - 100% GOTS-gekwalificeerd biologisch katoen Kenmerkend voor de producten van Sebra is de hoge kwaliteit. Een groot deel van de collectie is handgemaakt van natuurlijke materialen als hout en katoen. Waar mogelijk is het textiel van Sebra biologisch en GOTS-gecertificeerd. De GOTS certificering garandeert dat het product is

Materiaal:
Katoen
Voorraad: