Groene Dutch Mountains Slaapzak Pampus - 190 x 75cm - aanritsbaar en incl tochtstrip en tasje - Polyester

27,95
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw Groen

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Groene Dutch Mountains Slaapzak Pampus - 190 x 75cm - aanritsbaar en incl tochtstrip en tasje - Polyester

De Dutch Mountains Pampus is een allround lichtgewicht slaapzak van 190 x 75 cm met veel extra handigheidjes. Wat denk je van opbergvakjes voor je telefoon of documenten, een ‘glow in the dark’ ritssluiting en zip-stop zodat de slaapzak niet in je slaap open gaat? ‘Pampus’ is een complete allround slaapzak om mee te gaan kamperen of om je logees de comfortabele nachtrust te bezorgen die ze verdienen.

Lekker warm – Comfortzone 8-12°C en zip-stop rits - BELANGRIJKE INFO Comfortzone
Kijk, natuurlijk is dit geen slaapzak om in de winter een berg mee te gaan beklimmen. Tegelijk: met een comfortzone van 8-12°C staat hij zeker zijn mannetje tijdens een frisse kampeersessie in het voorjaar. Dankzij de zip-stop rits en de 150gr/m2 polyester vulling blijft alle warmte heerlijk in de slaapzak en is hij tegelijk goed ademend.

BELANGRIJK: Wij vermeldden Comfortzone. Dit is een Europese test EN-13357. Hiermee wordt aangegeven welke minimumtemperatuur een slaapzak geschikt is. Zo'n waarde is een indicatie, maar niet meer dan dat. Of je slaapzak behaaglijk voelt, hangt namelijk van meer factoren af: de isolatie van hetgeen waar je op ligt ( mat of matras ), de wind en luchtvochtigheid. De leeftijd van de persoon, de BMI, fysieke gesteldheid, of je onlangs actief bent geweest of niets gedaan hebt, maar ook vermoeidheid kan veroorzaken dat je in de slaapzak onder gelijke omstandigheden het warmer of kouder hebt.

Voor warme streken (Zuid-Europa) volstaat vaak een dunne slaapzak met een comfortzone van 10 - 20 graden, tenzij je op hoogte gaat overnachten. In koudere streken (west-Europa) is een comfortzone van 5-15 graden aan te raden. In nog koudere regio's kun je uitbreiden met een liner of binnenslaapzak. Voordeel hiervan is dat je minder vaak hoeft te wassen.

Heerlijk zacht – ‘Peach Touch’ binnenkant
De binnenkant van de slaapzaak is uitgerust met de speciale ‘Peach Touch’ stof van Dutch Mountains. Lekker zacht en dus uiterst comfortabel.

Compact en licht – 190 x 75 cm en slechts 1060 gram
De Pampus is met een gewicht van net iets meer dan een kilo een echte lichtgewicht te noemen en bovendien is hij zeer compact op te bergen in de meegeleverde opbergtas.

Slim – Handige opbergvakjes en ‘glow in the dark’ sluiters
De Pampus heeft twee met klittenband afsluitbare vakjes aan de binnenkant. Ideaal om kostbare documenten of bijvoorbeeld je mobiele telefoon veilig op te bergen. De ‘glow in the dark’ sluiters vind je moeiteloos in het donker. Handig!

Uitbreidbaar – Rits meerdere slaapzakken aan elkaar
Als je wilt dan kun je meerdere Pampussen aan elkaar ritsen om zo één grote slaapzak te creëren. Ideaal voor als je graag lekker breed ligt of een logee extra verwacht.

TIP! – Bekijk ook eens de andere slaapzakken van Dutch Mountains
U vindt op Bol.com het hele assortiment aan Dutch Mountains slaapzakken. Bekijkt u ook zeker eens de luxere Goeree, Vlieland of Tholen.

Technische specificaties:
- Materiaal buitenkant: 170T polyester.
- Materiaal binnenkant: ‘Peach Touch’ polyester.
- Vulling: 150 gr/m2 polyester.
- Comforzone: 8-12 graden.
- Afmetingen: 190 x 75.
- Gewicht: 1060 gram.

Productspecificaties:
- Comfortzone 8-12 graden.
- ‘Peach Touch’ binnenvoering.
- Rits twee slaapzakken aan elkaar.
- Zip-stop rits.
- Opbergtas inbegrepen.
- Garantie: twee jaar.

Kortom: een lekker lichte allrounder waarmee zich in de meeste situaties uiterst comfortabel redt of een logee heerlijk mee in de spreekwoordelijke watten kunt leggen.

Materiaal:
Polyester
Voorraad: