Husky mummyslaapzak Emotion -22°C 210 x 85 cm - Blauw/Rood

128,95
2 Prijzen, De beste prijs bij Toppy.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw Blauw met rood Rood

Gratis verzonden
2 tot 4 werkdagen
Retour binnen 90 dagen gratis retourzending

Over Husky mummyslaapzak Emotion -22°C 210 x 85 cm - Blauw/Rood

De Husky mummyslaapzak Emotion -22°C 210 x 85 cm is een slaapzak voor extreme omstandigheden, maar ook goed te gebruiken als je gewoon van heerlijk slapen houdt. Door de gebruikte hoogwaardige materialen is de slaapzak met koude nachten en slecht weer buiten prima te gebruiken. De gebruikte materialen hebben uitstekende warmte-isolerende eigenschappen en zijn zeer resistent.Door het gebruik van de antislipbanden kan je heerlijk slapen zonder weg te glijden. De kap is voorzien van een isolerende kraag en door het trekkoord rond het hoofd aan te halen houdt je ook je hoofd heerlijk warm.Onderstaand een aantal kenmerken van deze slaapzak:2 x 210 g / m2 Invista QualoFil, zeven-kanaalsdubbellaags constructieSoft Nylon aan de binnenzijde van de kap40D 240T Ripstop Nylon aan de buitenzijde Daarnaast is de slaapzak uitgerust met een anatomische sluiting, een zak voor kleine voorwerpen, een warmtekraag, opwarmende voetenzak en natuurlijk niet te vergeten een compressiezak om alles netjes op te bergen tot een pakket van 38 x 24 x 24 cm. De aanbevolen lichaamslengte voor deze slaapzak is 185 cm,De slaapzak heeft de volgende temperaturen met daarbij de uitleg:Extreem -22 ° CDe ondergrens, meest extreme temperatuur. Hier ontstaat gevaar voor gezondheidsschade door onderkoeling, dit geld voor een normale vrouw en bij normale omstandigheden. Deze temperatuur geeft het gevaar aan dat tot de dood kan leiden.Limiet -4 ° CDe ondergrens, hierbij is de gebruiker in gehurkte positie van het lichaam, en over het algemeen in thermische balans en niet koud aanvoelt, dit geld voor een normale man en onder normale omstandigheden.Comfort 2 ° CDe ondergrens van het comfortbereik waarbij de gebruiker van de slaapzak in een ontspannen lichaamshouding, bijvoorbeeld in rugligging, over het algemeen in thermische balans is en niet koud aanvoelt, ten opzichte van een normale vrouw bij normale omstandigheden.Een heerlijke slaapzak om onder alle omstandigheden en zeker de meest extreme toch lekker van je slaap te kunnen genieten.De Husky mummyslaapzak Emotion -22°C 210 x 85 cm is een slaapzak voor extreme omstandigheden, maar ook goed te gebruiken als je gewoon van heerlijk slapen houdt. Door de gebruikte hoogwaardige materialen is de slaapzak met koude nachten en slecht weer buiten prima te gebruiken. De gebruikte materialen hebben uitstekende warmte-isolerende eigenschappen en zijn zeer resistent.
Door het gebruik van de antislipbanden kan je heerlijk slapen zonder weg te glijden. De kap is voorzien van een isolerende kraag en door het trekkoord rond het hoofd aan te halen houdt je ook je hoofd heerlijk warm.
Onderstaand een aantal kenmerken van deze slaapzak:
2 x 210 g / m2 Invista QualoFil, zeven-kanaalsdubbellaags constructieSoft Nylon aan de binnenzijde van de kap40D 240T Ripstop Nylon aan de buitenzijde
Daarnaast is de slaapzak uitgerust met een anatomische sluiting, een zak voor kleine voorwerpen, een warmtekraag, opwarmende voetenzak en natuurlijk niet te vergeten een compressiezak om alles netjes op te bergen tot een pakket van 38 x 24 x 24 cm. De aanbevolen lichaamslengte voor deze slaapzak is 185 cm,
Extreme getest: -22 ° CLaag comfort: -14 ° CHoog comfort: -8 ° C
Een heerlijke slaapzak om onder alle omstandigheden en zeker de meest extreme toch lekker van je slaap te kunnen genieten.




Maat:
22,  210,  85-cm
Voorraad: