Chimb Speeltent - Wigwam - Tipi tent - Blauw

69,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Chimb Speeltent - Wigwam - Tipi tent - Blauw

Deze tipi tent van 120cm x 120cm x 145cm kunnen kinderen zich helemaal uitleven. De troep blijft binnen de tent en bespaard dus een hoop chaos in je woonkamer. De kinderen beleven veel plezier in deze tent en kunnen hun fantasie volop laten gaan. Ze kunnen zich perfect verstoppen bij het spelen van verstoppertje of kunnen het indianen leven beleven. Met deze tipi tent kun jij als ouder rustig even een kopje koffie drinken en de kinderen volledig laten gaan. Ze zullen zich alleen nog maar focussen op alles wat er in die tent ligt.

Rust voor de ouder met deze speeltent
Kinderen spelen altijd zonder er bij na te denken wat voor een chaos ze eigenlijk creëren. Al het speelgoed slingert alle kanten op en in elke hoek staat of ligt wel wat. Als ouder zijnde wil je toch dat kleine beetje rust om je heen en dat kan met deze speeltent. Het speelgebied wordt verkleind en kan worden beperkt tot in de tipi speeltent. In de tent kunnen ze doen wat ze willen en het creëert een rustigere woonkamer zonder al dat speelgoed wat overal heen wordt geslingerd.

Handig in zijn gebruik
De tent is eenvoudig op te zetten en ook eenvoudig weer af te breken. De speeltent wordt geleverd met een tent, 4 ronde stokken, een bindtouw en doppen ter bescherming van je vloer. Binnen een paar minuten kunnen de kinderen helemaal uit hun dak gaan. Door de bijgeleverde draagzak kan de zak snel, eenvoudig en schoon weer opgeborgen worden. De tipi tent beschikt over een klittenband rand aan de voorzijde. Het functioneert als een soort deurtje, zodat het kind zich helemaal in zijn eigen hutje kan spelen. Ook heeft de speeltent aan de zijkant een raampje, zodat je je kind altijd in de gaten kan houden mocht hij of zij de zichzelf willen afbakenen.

Materiaal:
Textiel
Voorraad: