Impregneermidel voor tuinkussens , parasols en zonneschermen Tuinkussens impregneren ook voor parasols, zonneschermen

39,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
transparant

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Impregneermidel voor tuinkussens , parasols en zonneschermen Tuinkussens impregneren ook voor parasols, zonneschermen

Tuinkussens impregneren MP+ Water,olie, vet & vuildicht maken met dit impregneermiddel. MP+ water, olie, vet & vuil dicht is een ecologisch impregneermiddel op water basis. Geschikt voor tuinkussens impregneren en ook voor het impregneren van bootkap, tent, cabriodak, bootkussens, zonwering, tuinstoelkussens, parasols en andere producten.
Voor het impregneren en water- en vuilafstotend maken van bestaande of nieuwe stoffen van natuurlijke- en synthetische stoffen alsook een combinatie van beiden.
Beschermt tegen vlekken terwijl tegelijkertijd het materiaal water- en vuilafstotend wordt gemaakt. Zonder de bescherming van dit MP+ impregneermiddel kunnen vloeistoffen en vuil tot diep in de vezels van van stoffen dringen en vervolgens moeilijk te verwijderen vlekken, weerplekken en schimmel veroorzaken

GEBRUIKSAANWIJZING:
Om een goed resultaat te bereiken, onderstaande stappen in acht te nemen:
Zorg dat het materiaal goed schoon en droog is. Breng de MP+ Impregneerspray in ruime mate en gelijkmatig aan, met een spray- of drukspuit , op circa 20 cm afstand in gelijkmatige banen op het te behandelen product.
Bij gebruik voor parasols en zonneschermen ook aan de binnenkant aanbrengen! Hierdoor heeft u aan de binnenkant een betere bescherming tegen schimmels en weerplakken.

Laat het doek goed drogen. Eventueel de behandeling herhalen EIGENSCHAPPEN VAN HET PRODUCT:
MP+ water, olie, vet & vuil dicht voor textiel Impregneermiddel is geschikt voor alle textielsoorten
Textiel blijft ademend en kleurloos na droging,
Maakt uw stof minder gevoelig voor aantasting en verkleuring door UV-licht
Op waterbasis

Dit impregneermiddel is universeel en is ook uitstekend geschikt voor vele andere toepassingen, zoals :
Waterafstotend maken van parasols, zonneschermen, tenten, bootkappen, (ski) en (regen) kleding, rugzakken, jassen en schoeisels.

Gebruik Can 5 liter:
tussen 25 en 50 m2 (afhankelijk van textielsoort, dikte, aantal behandelingen, etc.) Het impregneermiddel is op allerlei stofsoorten te gebruiken. Zo kunt u het impregneermiddel gebruiken op stoffen op basis van de volgende vezels: Natuurlijke vezels (katoen/ linnen) Synthetische vezels (nylon/ polyester / polyamide ) Combinatie natuurlijke en synthetische vezels (bijvoorbeeld polycotton = combinatie polyester met katoen) Voor het impregneren, vlekvrij houden, water, olie, vet & vuil dicht maken en vuilafstotend maken van zowel bestaande als nieuwe textiel op basis van natuurlijke- en synthetische stoffen alsook een combinatie van beiden. Impregneren van stof of stof vuilafstotend maken is belangrijk voor de levensduur van het product. Het impregneermiddel voor stof maakt niet alleen het stof vuilafstotend en waterafstotend maar zorgt er ook voor dat het stof niet wordt aangetast door UV licht. Door stof waterafstotend te maken /vuilafstotend te maken met een speciaal impregneermiddel voor stof voorkomt u veel problemen en zal het product dus langer meegaan. Ons impregneermiddel water- en vuilafstotend voor stof is universeel met een zeer hoogwaardige kwaliteit en is uitstekend geschikt voor vele andere toepassingen op. Onder andere ook toepasbaar voor het: impregneren van cabrioletkap impregneren van tent Impregneren van bootkap Impregneren van zonnenschermen, zonwering Impregneren van parasol Impregneren van bootkussens Impregneren van tuinkussens Impregneren van horecaparasols Impregneren van (ski)kleding, regenkleding Rugzakken Schoeisel Jassen , jacks Paardendekens Dit impregneermiddel bootkap tijdelijk als introductieprijs een can van 5 liter van ? 44,50 voor ? 39,95 Tuinkussens impregneren ook geschikt voor andere soorten texttiel

Specificaties

Materiaal & afmetingen
Afmetingen : 50 x 25 x 20 cm
Lengte : 50 cm
Breedte : 25 cm
Hoogte : 20 cm

Productinformatie
Afmetingen inclusief verpakking : 50 x 25 x 20 cm (lxbxh)
Gewicht : 500 g
Artikelnummer : TUINCAN5L
EAN : 8718868298515

Productspecificaties
Gewicht : 500 g

Model
Kleur : transparant
Lengte : 50 cm

Inhoud en samenstelling van dit artikel
Inhoud : 5 l

Materiaal
Materiaal : Water

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: