Nikwax tech wash 1l assortiment

23,50
2 Prijzen, De beste prijs bij Bever


Merk:
Kleur:
Zonder Zonder kleur

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Nikwax tech wash 1l assortiment

Het Nr. 1, gemakkelijk te gebruiken, veilige reinigingsmiddel met hoge prestaties voor kleding voor nat weer en uitrusting.
Ademende, waterdichte kledingstukken lopen het grootste risico om van binnen zweterig en nat te worden wanneer ze worden gebruikt onder vochtige of natte omstandigheden. Als de buitenste stof water absorbeert, kan het kledingstuk tot 70% van zijn ademende eigenschappen verliezen. Daarom moet u de langdurige waterafstotendheid (DWR) op de buitenste stof van uw jas onderhouden, zodat het comfort behouden blijft. Nikwax Tech Wash® herstelt de DWR en daarmee de ademende eigenschappen van uw kledingstuk.

Uw waterdichte kleding kan water opzuigen omdat de langdurige waterafstotendheid (DWR) is aangetast door vuil, of omdat het is gereinigd met een normaal wasmiddel. Vuil trekt water aan en ook huishoudelijke wasmiddelen laten resten achter die water aantrekken (hydrofiele resten), waardoor de stof doordrenkt raakt onder natte of vochtige omstandigheden.
Als uw waterdichte kleding of uitrusting nog vrij nieuw is, of onlangs waterdicht is gemaakt met een product van Nikwax, dan zal reinigen met Nikwax Tech Wash® niet alleen vuil en resten van huishoudelijke wasmiddelen verwijderen, maar ook de DWR herstellen.