Groene Nikwax Footwear Cleaning Gel - 125ml reiniger voor (sport) technische (wandel) schoenen

7,99
De beste prijs bij Perry Sport


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Groen

Boven de 30 euro gratis bezorgd
Retour binnen 60 dagen gratis retourzending

Over Groene Nikwax Footwear Cleaning Gel - 125ml reiniger voor (sport) technische (wandel) schoenen

Het veilige reinigingsmiddel voor al uw waterdichte outdoor- en sportschoeisel. Reinigt veilig en herstelt de ademende en waterafstotende eigenschappen. Waarom ademende eigenschappen afhankelijk zijn van waterafstotendheid... Ademend, waterdicht schoeisel loopt het grootste risico om van binnen zweterig en nat te worden wanneer het wordt gebruikt onder vochtige of natte omstandigheden. Als de buitenste stof of het leer water absorberen, zullen de ademende eigenschappen van het schoeisel worden aangetast. Daarom moet u de langdurige waterafstotendheid (DWR) van uw schoeisel onderhouden, zodat het comfort behouden blijft. Tijdens het gebruik zal zich aan de buitenkant van schoeisel vuil hechten, dat water aantrekt en het effect van een DWR-coating blokkeert. Nikwax Footwear Cleaning Gel™ verwijdert vuil en herstelt ook de DWR.

Waterdicht schoeisel moeten ademend zijn... Als u actief bent en schoeisel draagt, onttrekken uw sokken vocht aan uw voeten zodat deze droog blijven. Maar als uw schoeisel water absorbeert en doordrenkt raakt, worden de ademende eigenschappen ervan aangetast. Waterdamp kan niet meer ontsnappen door het materiaal, dus uw voeten zullen klam en nat aanvoelen.
Nikwax Footwear Cleaning Gel™ herstelt de langdurige waterafstotendheid (DWR), voorkomt de absorptie van water en behoudt de ademende eigenschappen, zodat uw voeten droog blijven en u comfortabel loopt.

Ademend, waterdicht schoeisel is geschikt voor actieve mensen die graag buiten zijn... Ledereen die buiten actief is onder vochtige of natte omstandigheden heeft baat bij ademend, waterdicht schoeisel. Of u nu bergbeklimmer bent of een hondenuitlaatservice hebt, als boer op het land werkt of opzichter bent: u heeft goede schoeisel nodig.

Gebruik Nikwax Footwear Cleaning Gel™ wanneer uw waterdicht schoeisel water opzuigt… Uw waterdichte schoeisel kan water opzuigen, alleen omdat het vuil is. Tijdens het gebruik zal zich aan de buitenkant van schoeisel vuil hechten, dat water aantrekt. Dit blokkeert het effect van een langdurige waterafstotendheid (DWR)-coating, waardoor schoeisel doordrenkt raakt onder natte of vochtige omstandigheden.
Het reinigen van waterdicht schoeisel met Nikwax Footwear Cleaning Gel™ verwijdert niet alleen vuil, maar herstelt ook de DWR, zodat water opnieuw van de buitenkant af parelt.

Zorg ervoor dat u het juiste product gebruikt om te reinigen... Normale reinigingsmiddelen voor schoeisel laten resten achter die water aantrekken (hydrofiele resten) en de langdurige waterafstotendheid (DWR) blokkeren. Hierdoor absorbeert het materiaal water en raakt het schoeisel doordrenkt onder vochtige of natte omstandigheden. Dergelijke middelen dienen dan ook te worden vermeden bij het reinigen van waterdicht schoeisel.
Gebruik Nikwax Footwear Cleaning Gel™ om uw waterdichte schoeisel grondig en veilig te reinigen en de DWR en ademende eigenschappen te herstellen.