Picknickkleed 200 x 200 XXL - Roze Gestreept - Picknickkleed Waterdicht - Picknickkleed Opvouwbaar - Picknickdeken - Picknicken - Strandlaken - Picknickkleed Buiten - Plaid

29,99
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Diverse kleuren Gestreept Roze

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Picknickkleed 200 x 200 XXL - Roze Gestreept - Picknickkleed Waterdicht - Picknickkleed Opvouwbaar - Picknickdeken - Picknicken - Strandlaken - Picknickkleed Buiten - Plaid

Geniet van zonnige dagen in het park, ontspannen uitjes naar het strand en gezellige picknicks met het hele gezin met ons XXL Picknickkleed. Dit ruime kleed biedt alle ruimte die je nodig hebt om comfortabel te zitten en te genieten van je favoriete buitenactiviteiten.

Extra groot formaat: 200 x 200 cm
Het kleed is extra groot, zodat het hele gezin erop kan zitten en ontspannen. Of je nu met vrienden wilt picknicken of met je kinderen op een zomerse dag naar het park gaat, dit kleed biedt voldoende ruimte voor iedereen.

Eenvoudig mee te nemen
Het picknickkleed heeft een handvat, waardoor het super eenvoudig is om het kleed mee te nemen. Je kunt het gemakkelijk oprollen en dragen, zodat je altijd klaar bent voor een spontane picknick of een dagje aan zee. Het kleed is ook uitgerust met een handige klittenband sluiting, zodat je het snel en eenvoudig kunt opvouwen en opbergen.

Eenvoudig te reinigen
Hygiëne is ook belangrijk, vooral als je buiten eet. Het picknickkleed is geschikt voor de wasmachine, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. Je kunt het kleed eenvoudig in de wasmachine wassen op maximaal 40 graden. Geen gedoe meer met vlekken of vuil!

Waterdicht
Dankzij de waterafstotende onderkant hoef je je geen zorgen te maken over vochtige ondergronden. Of je nu op een vochtig grasveld zit of op het strand picknickt, dit kleed houdt je droog en comfortabel.

Zacht en kwalitatief materiaal
Het picknickkleed is ook heerlijk comfortabel. De bovenkant is gemaakt van zacht fleece materiaal, waardoor het kleed aangenaam aanvoelt om op te zitten of te liggen. Je kunt je ontspannen en genieten van de zachtheid van het kleed, zelfs tijdens lange picknickdagen.
Om ervoor te zorgen dat het kleed lang meegaat, zijn de randen verstevigd. Je hoeft je geen zorgen te maken over rafelige randen of slijtage na veelvuldig gebruik.

Multifunctioneel
Het picknickkleed is bruikbaar bij allerlei activiteiten! Gebruik het kleed tijdens het kamperen, op vakantie, op het strand, op de camping, in het park, de speeltuin, in het bos of gewoon in de achtertuin.

Kortom, het picknickkleed is de ideale metgezel voor al je buitenactiviteiten. Bereid je voor op ontspanning en plezier in de buitenlucht met ons duurzame en gebruiksvriendelijke picknickkleed.

Eigenschappen:
- Materiaal fleecezijde: 100% polyester. (Onderkant kunststof beschermlaag, schuimvulling)
- Waterdicht; Ja
- Kleur: Roze Gestreept
- Formaat: XXL
- Aantal personen: 4 personen
- Afmetingen uitgerold: 2 meter x 2 meter
- Afmetingen opgerold: 50 cm x 30 cm x 15 cm
- Gewicht: 1kg
- Geschikt voor de wasmachine: Ja
- Opvouwbaar: Ja
- Klittenband sluiting: Ja
- Verstevigde randen: Ja
- Handvat: Ja

Materiaal:
Polyester
Voorraad: