Nordisk - Voss Tech Tarp - Tarp maat 260 x 220 cm, grijs

329,95 197,97
3 Prijzen, De beste prijs bij Bever


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Dark donkergroen Grijs Groen Moss

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Nordisk - Voss Tech Tarp - Tarp maat 260 x 220 cm, grijs

Deze nieuwste versie van de Nordisk Voss Tech Tarp is een multifunctionele tarp die in te zetten is als luifel, tarptent, noodbrancard, poncho of als hangmat.

Doordat de Voss Tech Tarp van Nordisk is gemaakt uit 68D ripstop nylon en voorzien is van verstevigde bevestigingslussen heeft deze een draagvermogen van maarliefst 250 kilogram wanneer deze dubbelgevouwen als hangmat wordt gebruikt. Ook kan de Nordisk Voss Tech Tarp worden opgehangen als enkellaags hangmat waarbij een helft van de tarp als overkapping van de hangmat kan worden gebruikt. Zo creëer je zowel een hangmat en tarp waardoor je beschermt bent tegen regen. Wanneer deze Nordisk tarp als enkellaags hangmat wordt opgehangen heeft deze een draagvermogen van 150 kilogram.

De Nordisk Voss Tech Tarp kan worden ingezet als poncho en is hierbij groot genoeg om jou en je rugzak te beschermen tegen de regen.

Dankzij 19 verstevigde bevestigingspunten kan de Nordisk Voss Tech Tarp op talloze manieren worden opgezet. De afmetingen van 260 x 220 centimeter maken het mogelijk om deze tarp op te zetten als kleine tarptent op de grond. Dankzij de waterdichte ritssluiting creëer je een deur in de tarptent die wanneer de rits gesloten is volledige bescherming biedt tegen wind en regen.

Met een gewicht van 990 gram en een pakmaat van 15 x 20 x 8 centimeter kan de Nordisk Voss Tech Tarp gemakkelijk worden vervoerd in de rugzak. Dit maakt deze multifunctionele Nordisk tarp zeer geschikt voor gebruik tijdens meerdaagse avonturen zoals hiketochten, kanotochten en fietstochten.

Het gebruikte materiaal 68D nylon is voorzien van een ripstop patroon wat voorkomt dat de tarp scheurt in het geval van een kleine beschadiging. Doordat de tarp is voorzien van een silicone coating biedt deze een waterdichtheid van 2000 millimeter waterkolom.

Dankzij de donkergroene kleur van de Voss Tech Tarp van Nordisk biedt deze een uitstekende camouflage in graslanden en bosrijke gebieden.

Specificaties:

Afmetingen: 260 x 220 centimeter
Pakmaat: 20 x 15 x 8 centimeter
Gewicht: 990 gram
Kleur: Dark Moss (donkergroen)
Materiaal: 68D ripstop nylon
Coating: silicone
Waterdichtheid: 2000 millimeter waterkolom
Aantal bevestigingspunten: 19

Maat:
260 x 220 cm,  One size
Materiaal:
Hoofdmateriaal: polyamide|Materiaalbehandeling: siliconen coating,  Nylon
Voorraad: